kuva

kuva
fgsfgj

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulunavajaiset x 2

Olin kahtena eri päivänä myymässä tuotteitani. 
Muutama epämiellyttävä asia on tässä kyllä nyt mainittava.

Miksi, oi miksi ihmiset ottaa korttitelineestä koko nipun! valokuvapostikortteja, kun ne kaikki ovat samanlaisia? Sitten ne runtataan takaisin telineeseen, että päällimäiset menee ihan rullalle. Minun myytävät menee piloille ja rahat jää saamatta.
 

Markkinoille tuli yksi setäihminen juttelemaan. Hän käy joka kerta, mutta...
Olin nostanut hintojani peräti viisikymmentä senttiä. Siitä seurasi pällistelyä ja taivastelua hinnoista. Sitten seurasi luento, miksi PITÄÄ myydä halvemmalla.
Itse päätän hinnoistani. Pidin vuorostani hänelle saarnan mistä seikoista hinnat koostuu ja siitä, miten ihmiset ilkeävät tulla vielä tinkimään ennestään halvoista hinnoistani. Ja siitä, miten ihmiset mukisematta maksavat kaupan tusinakorteista kovempia hintoja, mutta käsityöläiselle naristaan ja vaaditaan ilmaista.
Seuraavaksi minua käytiin valistamassa taas siitä, miten ei koskaan lähetetä kortteja . Pitääkö siitä vartavasten tulla kertomaan? Olenko kysynyt -en. Kiinnostaako minua -ei.
Seuraava ihmisryhmä käy kertomassa taas vasiten, että *minä oon jo ostanut korttini*
Onko pakko ostaa -ei. Tuputinko tuotteitani -en.
Ja viimisimpänä, mutta ei vähäisimpänä. Tuijotetaan vatsanseutuani tietäväinen hymy kasvoilla, ei sanota mitään. Pitänee laittaa lappu otsaani : EN EDELLEENKÄÄN OLE RASKAANA.Pöytäkoriste olis menny kaupaksi vaikka kuinka monta kertaa, mutta se ei ollut myynnissä. Siksi, ettei sitä oltu tehty myyntiin, se oli pelkkä nopea sutaisu.


Muuten oli oikeen mukavaa taas tavata uusia ja vanhoja asiakkaita. Jutella ihmisten kanssa. :) 
Niin, ja kunnanjohtaja kävi shoppailemassa. Kertoi vievänsä ostoksensa tuliasena Saksaan. 

*Kiitos kaikille käyneille*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina <3